Коментари:

Катерина Маринова

Станува збор за сосема нов производ. Учествував во клиничките испитувања. Бевме околу 100 луѓе. Јас навистина ја намалив тежината и најдоброто од сѐ е што таа не се врати.

Лилјана Ристевска

Катерина, фантастичен е! Јас, исто така, одлучив да ја намалам тежината оваа година! Има едно нешто што не го разбрав: дури и ако пијам Apolloss, дали треба да следам диета?

Катерина Маринова

Лилјана, во мојата група за клинички испитувања имаше луѓе кои го користеа без никаква диета, како мене, а резултатите кај сите нив беа одлични! Се разбира, ми ветија дека ќе намалам 15 килограми за еден месец, а јас намалив „само“ 12,8 килограми, но не се жалам затоа што долго време не можев да намалам толку многу килограми! Задоволна сум од резултатите! Се разбира, ако додадеш диета и спорт во комбинацијата, ќе добиеш подобри резултати!

Мирјана Димовска

Девојки, прочитав многу за овој производ на интернет. Мојот сопруг и јас навистина сакаме да го пробаме, сакаме да ја намалиме телесната тежина. Толку сме возбудени што со нетрпение го очекуваме почетокот на продажбата...

Марина Лозанова

Катерина, го видов твојот коментар и би сакала да те прашам колку долго користиш Apolloss?

Катерина Маринова

Марина, го користам еден месец, но има луѓе во групата кои го користат подолго време. Резултатите беа видливи 7 дена откако почнав да го користам. Еве ги моите фотографии. Се гледа дека ја намалив тежината.

Татјана Глигорова

Девојки, сакам да ги споделам моите резултати со вас. Бев во истата група со Катерина. Имавме многу добри резултати. Јас сум изненадена од тоа колку овој производ навистина помага. Мило ми е што учествував во клиничките испитувања. Мојот живот се смени на подобро! Еве ги моите резултати на почетокот и на крајот од експериментот.

Валентина Петреска

Леле, сакам да го нарачам сега! Ќе можам да го земам попустот ако го нарачам денес!

Ирена Костова

И јас ќе го нарачам. Резултатите се неверојатни! Би сакала да го добијам овој производ. Видов дека бројот на пакувања е ограничен, бидејќи штотуку е пуштен во Македонија.

Фросина Јовчевска

Катерина, имаме среќа! Дури и попуст! И јас ќе го нарачам. А за мајка ми, баба ми и другарка ми кои долго време страдаат од дебелина и ништо не им помага...

Љубица Петрушевска

Девојки, јас бев исто така во групата која го проба овој производ! Конечно се продава во Македонија! Немате поим колку сум среќна – од XXL до S! Го обожавам! Еве го мојот резултат! Сега, многу од моите пријатели сакаат да го купат тоа за себе и за своите роднини! Ќе нарачам повеќе пакувања за себе!

Христина Златеска

Девојки, халуцинирам! Неверојатни резултати!

Давид Мојсоски

Дечки, и јас бев во групата за клинички испитувања и исто така ослабев! Овој производ е совршен според мене. Бев дебел и никој не ме сакаше. Сега имам девојка. Брзо ослабев. Еве ги моите фотографии!

Дејан Угринов

Сега веднаш ќе го нарачам! И јас имам прекумерна тежина... За среќа, овој производ е погоден и за мажи.

Билјана Дејанова

За жал, не освоив ништо, нарачав Apolloss по целосна цена без попуст. Но, сигурен сум дека ќе ми помогне да намалам 15 килограми што ги мразам толку многу! Со среќа на сите!

Оставете коментар